Εδώ… με τίτλο από τραγούδι των αγαπημένων Flight of the conchords, με όση έμπνευση υπάρχει, με κοσμήματα από τα πιο τρελά υλικά, με φωτογραφίες, με δικά σας σχόλια, με ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία.
Μανία μου: να αλλάζω την χρήση των αντικειμένων. Εσύ βλέπεις καπάκι, εγώ κολιέ!

Sunday, July 17, 2011

Decoupage 04

Ύστερα από τα κόμικ και τους χάρτες ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα "χαρτιά" πώς πάνε και πώς αντιδρούν...
έτσι έβαλα ό,τι βρήκα.. σαν ένα μικρό δείγμα...(εφημερίδα, χαρτί από ημερολόγιο Άσπρη Λέξη, χαρτί από κατάλογο γνωστού φαγάδικου, ταξιδιωτικό οδηγό, περιοδικό)

πρώτα βρέχω το χαρτί που θέλω. (το βαφτίζω κανονικά στο νερό, γιατί είναι πιο 'υπάκουο...')

Μετά βάζω ατλακόλ κρυσταλιζέ στην επιφάνεια που θέλω να κολλήσω

και κολλάω το βαφτισμένο πια, χαρτί. (αν έχω υπολογίσει από πριν τι θα μπει που είναι καλύτερο... για καθαρά πρακτικούς λόγους)+ατλακόλ ξανά.

όταν γεμίσει όλο το τραπέζι με τα νέα του ρούχα και είναι στεγνό, περνάω μια στρώση ακόμα αταλακόλ. (ίσως και δεύτερη, αφού στεγνώσει η πρώτη)

και μετά αφού μιλάμε για τραπέζι... που θα ακουμπήσουν πάνω ζέστα, κρύα, νερά κλπ... το πέρασα με βερνίκι αδιάβροχο. (πήρα από χρωματοπωλείο αυτό που βάζουν στις βάρκες... τώρα πόσο υγιεινό είναι δεν ξέρω)

Αυτά κάνω, δεν ξέρω αν κάτι δεν θα πάει καλά σε βάθος χρόνου... προς το παρόν κανένα τραπέζι δεν έχει πάθει κάτι... θα δούμε!


(η πρώτη μου προσπάθεια... )

1 comment:

Anonymous said...

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.